Käytiin sitten pyörähtämässä siellä Kouvolassa....Tuliaisina vitonen ja kakkonen. Juuso kierti ensimmäisen 500m aikana kuolemaan, josta siirtyi ennen viimeistä kaarretta keulaan. Loppusuoralla tuli sitten porukkaa ohi. Ja tuloksena viides sija. Samppa sanoikin lämmityksen jälkeen, että poitsu tuntui vain ihan ok:lta. ( ei kehun kehua! ). Ja normaalisti kommentit lämmityksen jälkeen ovat: Fantastista! Uskomatonta! En ole koskaan istunut näin hyvän hevosen kärryllä! No nyt ehkä hieman liioittelin, Samppa on kyllä aina hyvin niukkasanainen kommenteissaan, varsinkin kehuissaan. Startti näytti, että kommentit pitivät paikkaansa, Juuhan ei ole vielä tikissään. Mutta kyllä se tästä, startti tuo sitä taas hieman lähemmäs hyvää virettä. Tästä on hyvä jatkaa.

Gallo laukkasi harjoituslähdössä ja teki sen myös startissa, mutta lähtö uusittiin epätasaisen kiihdytyksen vuoksi. ( lähtöauton kuskille sakkoja?! ) Laukka tuli myös hyväksytyssä lähdössä, mutta herrapikkuherra pudotti nopeasti raville toisin kun uusitussa lähdössä, jossa auton irrottua Gaaleppi paineli kiitolaukkaa muutamat sata metriä... Lähtöön tuli siis laukka, mutta hylkyyn se ei mennyt. Alku oli kuitenkin auttamattomasti pilalla, ja pikkuherra joutui juoksemaan porukan hännillä. Kierros ajettuna Samppa käänteli kolmannelle ja sai vielä selkiä eteen. Johtohevonen kaasutteli keulassa karkuun, ja vaikka Gaaleppi tuli lopun ihan juosten, ei Hän aivan voittoon kerennyt. Kotiin tuomisina kuitenkin hyvä kakkonen.

Oma tarinansa on tämän jätkä-kaksikon käyttäytyminen Kouvolassa... Vieläkään ei sen muisteleminen naurata, joten menen nyt katsomaan O.C:tä ja kerron tämän uskomattoman episodin sitten, kun aika on jo hieman kerennyt kullata maanantai-illan muistoja....