Morjens taas! Juuso on ilmoitettu starttiin tämän viikon lauantaiksi (21.1) Kouvolaan. Sarjamääritys on ryhmäajo 2100 m, enintään. 40000 e voittaneille. Arvontakone oli suosiollinen, lähtöradaksi tuli 1. Juuso on palautunut normaalisti edellisestä Teivon startistaan, jossa todellisuudessa oli parempi, kuin 5. sija antaa ymmärtää. Siinä juoksussa oli vain huono tuuri, kun Samuli ( rakas veljeni ja Juuhanin ”hovikuski” ) ei löytänyt takarivistä startanneelle kultakimpaleelleni paikkaa parijonosta, ja seurauksena oli pakitus  viimeiseen pariin… Kierros ajettuna kolmannelle reissuun, mutta eteen käänneltiin muitakin ja… no joo seli seli :) Enivei,Juoksu meni perseelleen, mutta  Juusto oli hyvä, eikä mitään valittamista. Pienenä miinuksena vain se, että poika oli turhan totinen/ kuuma lämmityksessä.

 Ravipaikalla kaikki meni totuttuun tapaan; Diiva-Juusoa rapsutellessa. Juuso kun osaa laittaa aikamoisen show’n pystyyn, jos hän joutuu olemaan ravipäivänä katoksessa/ vierastallissa ilman palvelijaansa =minä =rapsuttaja.. Olenkin jo tottunut Hänen Ylhäisyytensä vaativaan luonteeseen; Pakollisena ja kaikkein tärkeimpänä varusteena reissuilla mukana on oltava RAPSUTIN. Normaalisti ajatellaan että kunhan nyt kärryt on mukana, loput varusteet voi aina ostaa valjasautosta radalla. No meillä ajatellaan, että niin pitkään kun Rapsutin on messissä, rauha on maassa. Se on siis selvää, että hummani lievästi ilmaistuna rakastaa megasuperhirmutosi paljon rapsutusta. Tästä voidaankin sopivasti siirtyä tähän  salaperäiseen  rapsuttimeen, joka  on neronleimaukseni……Pastakauha. Ei mene kynnenaluset likaisiksi :)

Just tässä kirjoittelun lomassa vilkaisin sääennusteita, ja ikävästi näyttää siltä, että nämä pari viime päivää riehuneet pakkaset ei ota laantuakseen. Eli voi olla, että jää ravit lauantaina ajamatta. Jostain luin, että on myös mietitty ravien ajamista Kouvolan sijasta Vermossa. Sinne on kai luvattu selvästi vähemmän pakkasta. No, huomenissa ollaan toivottavasti jo viisaampia tuon asian suhteen. Nyt on lähdettävä kyttäämään kyytiä unten maille. Ei muuta kuin buonanotte!